Tratamente scalp

Par bogat si sanatos

Asemeni pielii de pe corpul nostru, scalpul este afectat de o serie de factori, cum sunt starea generala de sanatate, mediul, aportul nutritional, medicamentatia, stresul, produsele cometice si de styling, manipularea zilnica.

Problemele care afecteaza scalpul au fiecare simptome specifice, tratamentele prescrise de medicii Noua Clinic fiind special alese pentru a raspunde nevoilor fiecarui individ.

Fie ca este vorba despre Sylfirm X Gold Treatment, de PRP sau Mezoterapia scalpului, tratamentele se adreseaza in egala masura femeilor si barbatilor, specialistii Noua Clinic avand ca misiune imbunatatirea aspectului podoabei capilare a fiecarui client.

Alopecie - Sylfirm X Gold treatment

Radiofrecventa fractionata cu microace stimuleaza scalpul si foliculii pilosi, ducand la cresterea parului si la ingrosarea firelor de par.

PRP scalp

Indicata in alopecia androgenetica, terapia PRP este o alternativa cu rezultate bune. Actiunea sa consta in revigorarea foliculilor pilosi dormanti si stimularea cresterii parului.

Mezoterapie scalp

Acest tratament se adreseaza nu doar persoanelor care se confrunta cu caderea parului, ci si acelora care doresc cresterea vitalitatii, volumului si stralucirii parului.