Emerald Laser

Tratament de remodelare corporala 

Emerald Laser este un dispozitiv revolutionar, singurul laser non-termic din lume, aprobat FDA, ce reprezinta o noua generatie pentru sculptarea corporala la 360 de grade.

Laserul Emerald realizeaza terapie cu laser rece (denumita low level laser sau  green laser) care actioneaza prin emulsionarea grasimilor, fara a distruge celulele adipoase. Odata emulsionata, grasimea paraseste celulele prin pori tranzitorii si este transportata prin sistemul limfatic, sub forma de acizi grasi liberi, si directionata catre tesuturile musculare, unde va servi drept sursa de energie.

Emerald Laser lucreaza in armonie cu corpurile noastre, pentru a atinge obiectivele pe care ni le dorim intr-un timp mult mai scurt. Ne folosim in mod eficient propria grasime pentru a ne recupera sanatatea si armonia corporala.

Beneficiile tratamentului Emerald Laser:

 

  • Lichefiaza grasimea din celulele adipoase intr-un timp foarte scurt
  • Fiind un laser rece, nu se simte nici un disconfort termic
  • Procedura este non-invaziva
  • Tratamentul corporal nu are durere asociata sau perioada de recuperare

De ce este diferit Emerald, laserul pentru remodelare corporala?

Majoritatea dispozitivelor de pierdere a grasimii sau de remodelare corporala existente in acest moment produc durere sau disconfort, au asociat timp de recuperare si pot avea efecte secundare nedorite. Tratamentul cu laser verde Emerald poate fi efectuat in pauza de pranz, deoarece este total nedureros, nu exista timp de recuperare post procedura si nu exista efecte secundare cunoscute sau asociate.

Cu laserul nontermic Emerald aveți avantajul utilizării unui dispozitiv produs în SUA, aprobat FDA, cu eficiență atestată de studii clinice.

Cercetarile atesta faptul ca Emerald Laser are multe avantaje fata de alte tehnologii in domeniul reducerii grasimii, sculptarii corpului pentru a elimina grasimea pe care dieta si exercitiile fizice nu o pot influenta. Este timpul sa utilizam eficient grasimea pe care o avem, mai degraba decat sa o tratam ca pe un inamic, deoarece celulele adipoase fac parte din sistemul endocrin si este esentiala pastrarea lor. Laserul verde Emerald lucreaza cu corpul, dandu-i putere si energie, atat in interior cat si in exterior.

Zone de tratament cu  Emerald Laser

Datorita design-ului sau ergonomic si versatil, Emerald Laser poate viza orice zona a corpului unde exista grasime localizata, fasciculele de laser putand fii inchise selectiv, astfel incat sa vizeze doar zona dorita: abdomen, coapse, flancuri, brate, barbie dubla, spate, gambe, etc.

Indicatii Emerald Laser

Laserul Emerald reduce circumferinta corporala prin eliminarea depozitelor de grasime si este singurul dispozitiv de acest gen recomandat de FDA (Food and Drug Administration) pentru pacienți cu IMC +30 (IMC reprezinta indicele de masa corporala).

Contraindicatii

 

  • cancer activ / in remisiune / in tratament cu chimioterapice
  • medicatie fotosensibilizanta
  • epilepsie fotosensibila
  • afectiuni cu fotosensibilitate asociata
  • sarcina

Rezultate

Pacientii care au luat parte la studiile clinice premergatoare aprobarii FDA au inregistrat scaderi ale circumferintei corporale/zonei tratate de pana la 15 centimetri. Este important de mentionat ca, pe perioada cercetarilor, pacientii implicati nu au tinut diete foarte restrictive si nici nu au facut mai multa miscare ca de obicei. Rezultatele pot varia insa de la pacient la pacient. Veti remarca rezultate surprinzatoare dupa 4-12 saptamani de tratament.

Celulele adipoase incep sa se contracte si, astfel, grasimea este indepartata din zona de tratat. Pe durata acestor saptamani pacientul va observa cum silueta acestuia este redefinita, iar circumferinta corporala se micsoreaza. Si atat timp cat urmeaza o dieta sanatoasa, sustinuta de un efect fizic regulat, poate sa beneficieze de noua silueta pe termen nelimitat.

Durata tratamentului:

Timpul alocat tratamentului unei zone este de 30 de minute (15 minute partea anterioara a zonei de tratat, plus 15 minute partea posterioara).

Sesiuni recomandate:

In functie de IMC-ul pacientului si zonele vizate, se recomanda 6-10 sedinte, organizate in 1-2 sau 3 sesiuni pe saptamana.

VEZI

PRETURI