Tratamentul rozaceei

Metoda minim invaziva, cu Sylfirm X

Rozaceea reprezinta o afectiune cronica inflamatorie, care vizeaza in principal zonele convexe ale fetei (obrajii, nasul, barbia si fruntea). Manifestarile rozaceei sunt reprezentate de roseata tranzitorie, apoi permanenta, flushuri (puseuri de inrosire a fetei), teleangiectazii (capilare dilatate), papule, pustule (cosuri cu sau fara varf alb), modificari fimatoase (cresterea in volum a nasului, de exemplu, prin marirea glandelor sebacee) si uneori, afectare oculara. 

Desi rozaceea nu are un mecanism fiziopatologic pe deplin elucidat, in aparitia si evolutia  sa sunt implicati factori genetici, anomalii imunologice, disfunctii vasculare si neuronale, precum si proliferarea unui acarian microscopic, demodex folliculorum, la nivelul foliculilor pilosi. 

Exacerbarea simptomelor este produsa de caldura, stres, expunere la soare, mancaruri condimentate, bauturi fierbinti, fumat, alcool. Desi sunt utilizate mai multe tipuri de tratamente, inca nu exista un protocol standard.

In mai multe studii, tratamentul cu radiofrecventa fractionata si microace si-a demonstrat eficienta in tratamentul rozaceei. Mecanismul de actiune al acestui tratament revolutionar se bazeaza pe reducerea inflamatiei si diminuarea procesului de angiogeneza (formarea de capilare noi). Efectul termic al radiofrecventei duce la scaderea activitatii glandelor sebacee, la remodelarea structurilor dermice si la distrugerea acarienilor.

Patentul SylFirm X

Sylfirm X utilizeaza radiofrecventa fractionata cu microace (imbina radiofrecventa cu unda dubla cu microneedlingul). Aceasta terapie transmite energia radiofrecventei bipolare direct la nivelul dermului prin intermediul unor microace, fara sa lezeze epidermul (stratul superficial al pielii).

Tratamentul este rapid, tintit (adancimea de penetrare a acelor este stabilita electronic), cu discomfort minim. In cadrul acestei proceduri are rol stimularea eliberarii factorilor de crestere, activarea fibroblastelor si generarea fibrelor noi de colagen si elastina. De asemenea, microacele ajuta la descompunerea tesutului cicatricial.

Conform studiilor si patentului „Na Effect”, microelectrozii Sylfirm X nu vor determina leziuni vizibile la suprafata pielii. Acest lucru este benefic pentru viata sociala a pacientilor, nefiind nevoie de o perioada de recuperare post-tratament, in orice conditii de tratament, la diverse profunzimi, de la 0,3 la 4,0 mm, pacientii resimtind doar o usora roseata timp de 1- 4 ore post procedura.

Ce zone poate trata Sylfirm X:

Tratamentul rozaceei cu Sylfirm X este dedicat tuturor tipurilor de piele si este minim-invaziv.

Protocoalele presetate ale device-ului, vizeaza tratamentul diverselor zone ale fetei, unde exista roseata difuza sau inflamatie.

Rezultate Sylfirm X:

Rezultate sunt vizibile imediat dupa procedura, dar isi potenteaza efectul pana la 3-4 saptamani de la realizarea tratamentului, atunci observandu-se rezultatul final.

VEZI

PRETURI