GDPR

Informare privind protectia datelor personale

Contact: +40755333933 | office@noua-clinic.ro

S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL, in calitate de autor, proprietar, administrator a www.noua-clinic.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurilespecificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoanevizate, au urmatoarele drepturi:

dreptul la informare (operatorul este obligat încunoştinţeze persoana
vizată cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
dreptul de acces la date (inclusiv procedura exactă de urmat, adresa de email
folosită);
dreptul de intervenție asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea
de remediere prevăzută în site); orice persoană vizată are dreptul de a
obţine de la operator, în mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau
ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a
datelor incomplete sau inexacte;
dreptul de opoziţie (persoana vizată are dreptul de a se opune în orice
moment ca datele care o vizează facă obiectul unei prelucrări);
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei
prelucrări automate;
dreptul de retragere a consimțământului;
dreptul de a se adresa justiţiei;
dreptul la portabilitatea datelor
dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a
datelor personale.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintuldumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL pentru  confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau altemijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificariitranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificarijustificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentialeS.C. LA CLINICA BEAUTY SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sale utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL.

S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa Bd. Timisoara nr. 26 (sediul social), Bucuresti, Romania se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau satransforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conformadispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti dacaacest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale S.C. LA CLINICA BEAUTYsi ale site-ului www.noua-clinic.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracterpersonal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indepliniriistricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.noua-clinic.ro implica efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.noua-clinic.ro si necesitafurnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracterpersonal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.noua-clinic.ro in urmatoarelescopuri:

facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra;
asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate;
asigurarea garantiilor.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantuldumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

realizarea de rapoarte si analize;
realizarea de informari in scopuri proprii;
publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL.

 Tertii care utilizeaza datele utilizatorilor din site

* partenerul magazinului online pentru livrare (Fan Courier – nume, adresa, telefon, email);

* Google Analytics care preia date privind vizita pe site (pagini vizitate, browser folosit, actiuniin site, adresa IP);

Modalitatea de exercitare a drepturilor: email – office@noua-clinic.ro

Modificari, actualizari, stergerea datelor – Contact: +40755333933 | office@noua-clinic.ro

CUM PROTEJAM NOI INFORMAȚIA COLECTATĂ DE LA DVS

Confidențialitatea și protecția informațiilor colectate de la dvs. sunt de o importanță vitală pentru noi. S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL. nu oferă informația colectată unor terți fărăconsițământul dvs. expres și prealabil. Orice statistică privind traficul utilizatorilor noștri, pe care o vom oferi către terțe rețele de publicitate sau către site-uri partenere, este furnizată doar ansamblu de date și nu include nici o informație identificabilă personal despre nici un utilizatorindividual.
Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de o parolă. recomandăm nu dezvăluiți nimănui această parolă. S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL. nu va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. sfătuim nu dezvăluiți această parola peroanelor care cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie amintiți dați click pe „deconectare” / „log off” / „sign out” din contul dvs. în Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL. la sfârșitul fiecareisesiune de utilizare a acestora. sfatuim, de asemenea, închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigării dvs. în site-urile sau serviciile furnizate de S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL..
Aceste sfaturi sunt destinate înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondența dvs. atunci când lucrați într-o rețea de computere aflată într-un loc public (cafe-internet, Wi-Fi-uri publice, etc).
Din păcate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a proteja informația personală, S.C. LA CLINICA BEAUTY SRL. nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre. avertizăm, așadar, orice informație trimisă către noi se va face pe propriu dvs. risc.
În momentul în care noi primim informațiile transmise de dvs. însă, garantam vom depunetoate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelorde securitate impuse de legislația română și cea europeană în vigoare.

CUM PUTEM CORECTA ERORILE DIN DATELE COLECTATE DE LA DVS.

Dacă creați un cont la unul dintre serviciile noastre, putem trimite un e-mail de confirmare prin care oferim detaliile noului dvs. cont. Mesajul de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail pe care ne-ați furnizat-o și va descrie modalitațile prin care dvs. puteti modifica sau ștergedatele contului pe care tocmai l-ați creat. sfatuim păstrați acest e-mail de confirmare, maiales acest conține și informații care pot fi utile atunci când apar probleme în accesareaserviciilor noastre.

Conciliere clienți nemultumiți

Daca apar probleme cu o comanda puteti lua legatura cu departamentul relatii cu clientii: office@noua-clinic.ro. Termenul maxim pentru raspuns este de 48 de ore la mesajele primite pe email.

Prezenta Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal se supune unor revizuiriperiodice. Pentru a fi informat cu privire la eventuale modificari importante care pot avea un impact asupra prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa consultatiperiodic pagina web a companiei www.noua-clinic.ro

Litigii

Orice litigiu apărut în utilizarea serviciului noua-clinic.ro va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată romane.

Contact: +40755333933 | office@noua-clinic.ro

Copyright © 2014-2018 LA CLINICA BEAUTY(noua-clinic.ro)

Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului: 021/9551 ÷ https://www.anpc.gov.ro/