Tehnologie

Sylfirm X 

Radiofrecventa cu microneedling

Sylfirm X este un sistem inovator, primul din lume care foloseste radiofrecventa fractionata cu unda dubla (continua si pulsata).  Dispozitiv de ultima generatie, aprobat FDA, realizeaza tratamente eficiente ce vizeaza regenerarea si intinerirea pielii, atat la nivel facial, cat si corporal. Este proiectat si fabricat in Silicon Valley, USA.

Tehnologia unica Dual Wave a Sylfirm X permite personalizarea tratamentului: unda continua realizeaza rejuvenarea si regenerarea pielii iar unda pulsata trateaza selectiv melasma (petele pigmentare) si leziunile vasculare.

Cum functioneaza Sylfirm X

Tratamentul minim invaziv realizat cu Sylfirm X combina beneficiile terapiei cu microace (microneedling) si a radiofrecventei intr-o singura procedura.

Microelectrozii produc mici leziuni controlate ale pielii si stimuleaza eliberarea factorilor de crestere, cu activarea fibroblastelor si generarea fibrelor noi de colagen si elastina. De asemenea, microacele ajuta la descompunerea tesutului cicatricial.

Microelectrozii Sylfirm X sunt placati cu aur si sunt fabricati de un sistem robotizat, facandu-i durabili si precisi. Mai mult, acestia fiind neizolati, conform studiilor si patentului „Na Effect”, nu vor determina leziuni vizibile la suprafata pielii. Acest lucru este benefic pentru viata sociala a pacientilor, nefiind nevoie de o perioada de recuperare post-tratament, in orice conditii ale utilizarii Sylfirm X, la diverse profunzimi, de la 0,3 la 4,0 mm.

Sistem unic adancime 300㎛ (0,3 mm)

SylfirmX livreaza radiofrecventa fractionata catre zona tintita prin intermediul unor microelectrozi neizolati, creand puncte de coagulare termica .

Sistemul permite o variatie de penetrare a pielii de la 0,3 mm (300 )- 4mm (4000 ), oferind astfel un control precis si realizarea unor tratamente individualizate. Adancimea de 300   apartine dermului papilar, situat sub membrana bazala.

Cele 8 tipuri de protocoale preinstalate ale Sylfirm X pot fi personalizate pentru fiecare pacient in parte, oferind un tratament individualizat.Tratamentele se pot aplica in aceeasi masura pentru toate fototipurile Fitzpatrick, astfel incat toate tipurile de piele pot fi tratate eficient, in siguranta cu Sylfirm X.

Indicatii tratament

Cu Sylfirm X putem efectua tratamente pentru urmatoarele indicatii: piele laxa, cu tonus scazut (lifting si tightening facial si corporal), riduri fine si profunde, acnee, cicatrici, hiperpigmentari, pori dilatati, hiperhidroza, rozacee si cuperoza, vergeturi in faza acuta sau cronica.

Numar de sedinte necesare

In functie de indicatii si zona tratata, numarul mediu de sedinte este 3-5, la un interval de 2–4 saptamani.

Perioada de recuperare si reactii dupa tratamentele cu SylfirmX

Sylfirm X  livreaza energia RF prin intermediul microelectrozilor si poate trata in profunzime tesutul, in conditii de siguranta. Acest lucru permite reintoarcerea la viata sociala imediat,  pacientul resimtind doar o usora roseata timp de 1-4 ore post procedura.

Beneficiile tratamentelor de rejuvenare a pielii cu Sylfirm X

Cu Sylfirm X se realizeaza proceduri minim invazive, datorita utilizarii a doua tipuri de unda, in functie de indicatii se poate aborda, personalizat, fiecare zona in parte, astfel incat, intr-o singura sedinta, se pot trata multiple indicatii.

Rezultatele tratamentelor de rejuvenare a pielii cu Sylfirm X

Rezultatele sunt vizibile imediat in cazul indicatiilor de skin tightening, datorita contractarii fibrelor de colagen in timpul procedurii, si treptat, pana la 3-4 saptamani, in cazul indicatiilor de corectare a pigmentarii, leziunilor vasculare si cicatricilor.

Diferentele dintre tratamentele laser si tehnologia RF fractionata

Laserul este folosit in medicina estetica de peste 20 de ani, dar este asociat cu perioade de repaus semnificative si cu un risc ridicat de complicatii si restrictii pre si post procedura.

Radiofrecventa fractionata cu microace combina doua metode utilizate anterior, individual, pentru intinerirea pielii (microneedling si radiofrecventa). Acest nou tratament ofera rezultate similare tratamentelor laser, dar cu disconfort si perioade de repaus social semnificativ mai mici.

VEZI

PRETURI