Tratamentul porilor

Impotriva porilor dilatati

Porii reprezinta orificiile prin care foliculii pilosebacei (unitatea formata din foliculul pilos si glanda sebacee) se deschid la suprafata pielii. Prin pori se elimina sebumul, produs cu scopul de a forma filmul hidrolipidic. Acest film lipidic de la suprafata pielii are rolul de a crea o bariera care protejeaza pielea de factorii iritanti si sensibilizanti din mediu si care opreste pierderea de apa din piele si deshidratarea acesteia.

 Porii de la nivelul nasului, obrajilor, fruntii pot parea mai mari pe masura ce imbatranim sau daca sunt obstruati.

Odata cu inaintarea in varsta, porii se maresc, deoarece elasticitatea pielii scade. Expunerea la soare cumulativa, in cursul anilor, joaca un rol important in fotoimbatranire, ducand la degradarea fibrelor de colagen si elastina. Cu trecerea timpului, si productia de colagen si elastina scade (cronoimbatranire). Un numar mai mic de fibre conjunctive de buna calitate din derm duce la evidentierea porilor.

Pe de alta parte, porii dilatati sunt observati frecvent la persoanele cu tenul gras sau acneic. Acestea au o secretie crescuta de sebum, determinata genetic.

Patentul SylFirm X

Sylfirm X reprezinta alternativa eficienta in tratarea porilor dilatati, minimizand aspectul acestora si conferind astfel tenului un aspect mai proaspat, mai ferm, mai luminos si mai sanatos.

Sylfirm X are la baza o tehnologie inovatoare, ce imbina radiofrecventa cu unda duala si microneedlingul, actionand astfel la diverse adancimi ale dermului, prin intermediul protocoalelor presetate si livrand energia RF prin intermediul microacelor neizolate, pentru a produce microleziuni controlate. Acestea au ca rezultat stimularea eliberarii factorilor de crestere, activarea fibroblastelor si generarea fibrelor noi de colagen si elastina. De asemenea, microacele ajuta la descompunerea tesutului cicatricial.

Conform studiilor si patentului „Na Effect”, microelectrozii Sylfirm X nu vor determina leziuni vizibile la suprafata pielii. Acest lucru este benefic pentru viata sociala a pacientilor, nefiind nevoie de o perioada de recuperare post-tratament, in orice conditii de tratament, la diverse profunzimi, de la 0,3 la 4,0 mm.

Ce zone poate trata Sylfirm X:

Tratamentul de minimizarea a porilor cu Sylfirm X este dedicat tuturor tipurilor de piele, este minim-invaziv, rapid si confortabil pentru pacient. Protocoalele presetate ale device-ului, vizeaza tratamentul diverselor zone ale fetei, unde exista dilatare a porilor.

Rezultate Sylfirm X:

Rezultate sunt vizibile imediat dupa procedura, dar isi potenteaza efectul pana la 3-4 saptamani de la realizarea tratamentului, atunci observandu-se rezultatul final.

Perioada de recuperare:

Datorita faptului ca microacele Sylfirm X sunt neizolate, acestea nu vor determina leziuni vizibile la suprafata pielii si pot trata in profunzime tesutul, in conditii de siguranta. Acest lucru este extrem de important deoarece permite reintoarcerea la viata sociala imediat, pacientii resimtind doar o usoara roseata timp de 1-4 ore post procedura.