Tightening & Lifting

Ten elastic si ferm

Tratamentul de lifting si tightening facial are rolul de a reda fermitatea si elasticitatea pielii astfel incat tenul sa capete un aspect mai tanar si revigorat. Odata cu inaintarea in varsta, pielea de la nivelul fetei devine mai laxa, iar ridurile se accentueza, tocmai de aceea avem nevoie de un tratament de lifting care sa actioneze eficient pe toate zonele fetei, incluziv cea submandibulara, periorbitala si a obrajilor.

Sylfirm X reprezinta solutia all in one pentru lifting non-chirurgical si tightening la nivel facial, care imbina radiofrecventa si microneedling-ul, realizand tratamente minim-invazive pentru reconturarea fetei si imbunatatirea calitatii pielii.

Cum functioneaza Sylfirm X

Microacele Sylfirm X produc mici leziuni controlate si transmit energia RF in diversele straturi ale ale pielii, stimuland eliberarea factorilor de crestere, activarea fibroblastelor si generarea fibrelor noi de colagen si elastina. De asemenea, microacele ajuta la descompunerea tesutului cicatricial.

Tehnologia unica Dual Wave a Sylfirm X permite personalizarea tratamentului: unda continua realizeaza rejuvenarea si regenerarea pielii iar unda pulsata trateaza selectiv melasma (petele pigmentare) si leziunile vasculare.

Microelectrozii Sylfirm X sunt placati cu aur si sunt fabricati de un sistem robotizat, facandu-i durabili si precisi. Mai mult, acestia fiind neizolati, conform studiilor si patentului „Na Effect”, nu vor determina leziuni vizibile la suprafata pielii. Acest lucru este benefic pentru viata sociala a pacientilor, nefiind nevoie de o perioada de recuperare post-tratament, in orice conditii ale utilizarii Sylfirm X, la diverse profunzimi, de la 0,3 la 4,0 mm.

Ce zone poate trata Sylfirm X:

Cu Sylfirm X putem trata, in cadrul aceleiasi sedinte, diversele zone ale fetei unde se observa laxitate cutanata si riduri:

Zona mediana a fetei

Linia mandibulei

Zona gurii si a nasului

Zona gatului

Barbia dubla

Zona decolteului

Numar de sedinte necesare

In functie de indicatii si zona tratata, numarul mediu de sedinte este 3-5, la un interval de 2–4 saptamani.

Beneficiile tratamentelor de lifting si tightening al pielii cu Sylfirm X

Cu Sylfirm X se realizeaza proceduri minim invazive, datorita utilizarii a doua tipuri de unda, in functie de indicatii se poate aborda, personalizat, fiecare zona in parte, astfel incat, intr-o singura sedinta, se pot trata multiple indicatii.

Perioada de recuperare:

 

Sylfirm X  livreaza energia RF prin intermediul microelectrozilor si poate trata in profunzime tesutul, in conditii de siguranta. Acest lucru permite reintoarcerea la viata sociala imediat,  pacientul resimtind doar o usora roseata timp de 1- 4 ore post procedura.

Rezultate Sylfirm X:

Rezultate sunt vizibile imediat dupa procedura, dar isi potenteaza efectul pana la 3-4 saptamani de la realizarea tratamentului, atunci observandu-se rezultatul final.

VEZI

PRETURI