Rejuvenare faciala

Ten sanatos, proaspat si luminos

Rejuvenarea faciala urmareste remedierea imperfectiunilor faciale si regenerarea pielii, iar rezultatul obtinut in urma acestei proceduri este un ten mai sanatos, mai frumos, cu aspect mai proaspat si mai luminos.

Sylfirm X reprezinta cel mai avansat tratament de rejuvenare faciala si are la baza o tehnologie ce combina radiofrecventa cu unda duala si microneedling-ul. Imbinarea celor doua stimuleaza mecanismele de regenerare si vindecare ale pielii.

CUM ACTIONEAZA SYLFIRM X

Sylfirm X,  prin intermediul microacelor foarte fine, placate cu aur, care creeaza microcanale, livreaza energia RF la diverse adancimi, sub forma a doua tipuri de unda – continua si pulsata. Astfel, se produc modificari tisulare temporare ce declanseaza procesul natural de vindecare a pielii, prin activarea fibroblastelor, responsabile de producerea fibrelor de colagen nou si elastina.

N

PROCES NATURAL DE VINDECARE

N

Activare fibroblaste

N

FORMARE DE COLAGEN NOU SI ELASTINA

Indicatii tratament

Acest tratament se adreseaza tenului tern, lipsit de luminozitate, tegumentelor laxe, cu tonus si elasticitate reduse, cicatricilor, tulburarilor de pigmentare, texturii neuniforme.

Tratament Sylfirm X

Toate tipurile de piele

Tratamentul de rejuvenare cu Sylfirm X este dedicat tuturor tipurilor de piele, este minim-invaziv, rapid si confortabil pentru pacient.

Zone diverse, inclusiv zona periorbitala, gatul, decolteul

Prin intermediul protocoalelor presetate, se pot trata diverse zone, inclusiv zona periorbitala, gatul, decolteul.

Minim invaziv si confortabil

Tratamentul este minim-invaziv, rapid si confortabil pentru pacient.

Perioada de recuperare in urma tratamentului Sylfirm X de rejuvenare faciala

Datorita faptului ca microacele Sylfirm X sunt neizolate, acestea nu vor determina leziuni vizibile la suprafata pielii si pot trata in profunzime tesutul, in conditii de siguranta.

Acest lucru este extrem de important deoarece permite reintoarcerea la viata sociala imediat, pacientii resimtind doar o usora roseata timp de 1-4 ore post procedura.

Rezultate Sylfirm X

Rezultate sunt vizibile imediat dupa procedura, dar isi potenteaza efectul pana la 3-4 saptamani de la realizarea tratamentului, atunci observandu-se rezultatul final.

VEZI

PRETURI