Tratament Dermia Skinfaktor

Ten ingrijit si luminos

Dermia SKINFAKTOR este o procedura complexa, menita sa regenereze structura pielii, cu ajutorul tehnologiei ce imbina microdermabraziunea si mezoterapia, intr-un protocol unic.

Tratamentul Dermia incepe prin curatare tenului folosind gelul de curatare, urmat de un peeling superficial si de microdermabraziune. Aceasta se realizeaza cu ajutorul unuia dintre capetele aparatului, care include discuri rotative ce creeaza un efect abraziv la nivelul epidermei. Totodata, aceste discuri stimuleaza microcirculatia, datorita miscarilor de masaj pe care le realizeaza. Astfel, se reactiveaza functiile pielii si se accelereaza sistemele proprii de reparare a tesuturilor.

VEZI

PRETURI

indicatii procedura

In completarea tratamentului, se realizeaza mezoterapia (prin intermediul capatului cu microace si a produselor cu ingredienti activi). Microneedlingul are rolul de estompare a ridurile si a liniilor fine si de stimulare a producerii de colagen. Microacele creeaza mici canale in straturile superioare ale pielii si activeaza mecanismele proprii de reparare. In plus, prin microcanale agentii activi concentrati ajung mai eficient in straturile profunde ale pielii, pentru eficienta optima.
Tratamentul se incheie cu aplicarea mastilor de lifting sau regenerare, dar si a produse adecvate fiecarei indicatii tratate.

N
estompeaza ridurile &liniile fine
N

Stimuleaza productia de colagen

N

ofera luminozitate si prospetime tenului

TRATAMENTE DERMIA

Puteti opta pentru diverse tratamente Dermia, iar specialistul NOUA Clinic va va recomanda solutia potrivita nevoilor dumneavoastra.

  • Tratament Dermia Nourish&Glow Faktor – pentru ten deshidratat, sensibil;
  •  Tratament Dermia ClearSkin&PoreFix Faktor – pentru ten gras, cu puncte negre, cu pori dilatati si acnee;
  • Tratament Dermia Age&Spots Defy Factor – pentru ten pigmentat, cu pete sau culoare neomogena, cauzate de inaintarea in varsta sau expunerea la soare;
  • Tratament Dermia Gentle Skin Soothe Faktor – pentru ten sensibil, reactiv, cu cuperoza;
  • Tratament Dermia Renewal Faktor – pentru ten matur,uscat sau mixt, care si-a pierdut elasticitatea, supus agresunilor mediului inconjurator.

VEZI

PRETURI