Obagi Blue Peel Radiance

Ten luminos si catifelat

Peelingul chimic superficial are rolul de a indeparta straturile superficiale ale pielii urmand ca, in timpul vindecarii, sa se stimuleze formarea de noi celule epidermice. Astfel pielea se regenereaza, avand un aspect mai luminos, mai tanar, mai catifelat.

Obagi Blue Peel RADIANCE este un peeling superficial care are la baza un cocktail de acizi, printre care si acid salicilic, ce ajuta la imbunatatirea generala a structurii tenului, dezvaluind o piele mai ferma, mai neteda, cu aspect mai stralucitor, dupa numai o utilizare.

Tratamentul Obagi Blue Peel RADIANCE este unul complex care presupune, pe langa aplicarea solutiei de peeling, si tratarea pielii prin aplicare mai multor produse profesionale intr-un protocol complex ce dureaza aproximativ 30 de minute.

Indicatii tratament

Blue Peel RADIANCE este un tratament multifunctional creat pentru beneficii de lunga durata, avand urmatoarelor indicatii:

  • linii fine si riduri
  • piele aspra si neuniforma
  • cicatrici postacneice
  • uniformizarea tonului pielii
  • ten lipsit de stralucire, tern

Recomandari

Blue Peel RADIANCE este recomandat tuturor tipurilor de ten. Efectul acestui peeling este vizibil imediat dupa prima sedinta, insa, pentru rezultate optime, se realizeaza o serie de 4–6 sedinte, la recomandarea medicului, in functie de nevoile pielii.

REZULTATE TRATAMENT

VEZI

PRETURI