Obagi Antioxidant Force Field

Ten sanatos si luminos

Un pas important in mentinerea unui ten sanatos si luminos este fortifierea si sustinerea protectiei naturale a pielii. Produsele Obagi ofera tratamente personalizate si eficiente de exfoliere, reimprospatare si revitalizare a tenului.

Obagi Antioxidant Force Field Facial este un tratament special formulat pentru persoanele interesate de fortifierea si sustinerea protectiei naturale a pielii impotriva agresiunilor mediului extern. Acest protocol antioxidant facial este ideal pentru pacientii cu semne de fotoimbatranire.

CUM ACTIONEAZA

Tratamentul Antioxidant Force Field Facial lupta impotriva semnelor de fotoimbatranire, folosind vitamina C, ingredientul cu proprietati multiple, care ajuta la imbunatatirea si mentinerea calitatii pielii. Produsele contin acidul L-ascorbic, cea mai pura forma a vitaminei C. Rolul acestui tratament este de a sustine procesul de diviziune celulara, de a stimula productia de colagen si elastina si de a proteja impotriva factorilor oxidativi din mediu, uniformizand tenul si oferind luminozitate imediata.

N
L-ascorbic, cea mai pura forma de vitamina C
N

Stimuleaza productia de colagen si elastina

N

Luminozitate si prospetime

Indicatii protocol

Protocolul este compus din aplicarea diverselor produse cu diferite concentratii de vitamina C, in diferite etape ale tratamentului. Protocolul Obagi Antioxidant Force Field Facial dureaza 50 minute.

Rezultate

Pentru rezultate optime se recomanda o cura de minim 3 sedinte, la un interval de 2-3 saptamani.

Alte tratamente complementare protocolului: Tratament de Exfoliere al Mainilor; Tratament de exfoliere a talpilor, Tratament pentru gat si decolteu.

VEZI

PRETURI