Age Defying Facial

Ten regenerat

Obagi Age Defying Facial este un tratament special care vizeaza atenuarea ridurilor si liniilor fine si restabilirea fermitatii pielii.

Aceasta procedura dedicata reintineririi si regenerarii cutanate este ideala pentru pacientii care doresc minimizarea semnelor inestetice ale imbatranirii.

CUM ACTIONEAZA

Tratamentul inglobeza produse care se adreseaza nevoilor pielii mature. Protocolul de tratament incepe cu o curatare delicata a pielii, realizata cu produse pe baza de aloe vera, pregatind astfel tenul pentru ingredientele concentrate ce se vor aplica ulterior.

Aplicarea Professional-C Microdermoabrasion Polish Mask, produs cu dublu efect, asigura o exfoliere profunda a celulelor moarte, sporind procesul de regenerare a tesutului, iar concetratia sa generoasa de Vitamina C (30%), ofera luminozitate si stimuleaza productia de fibre de colagen si elastina, pentru un ten vizibil reintinerit.

N

Regenerare piele matura

N

Exfoliere profunda a celulelor moarte

N

Stimuleaza productia de colagen si elastina

N

Ten vizibil reintinerit

Etapele tratamentului

Pasii tratamentului includ produsul de hidratare Obagi Hydrate, serul Professional-C Peptide Complex si produsul pe baza de vitamina C, Professional-C Serum, ce confera un plus de hidratare si luminozitate tenului. Produsul dedicat ingrijirii zonei perioculare, Elastiderm Eye Cream netezeste ridurile fine din jurul ochilor, fiind un ser cu ingrediente cu masa moleculara mica, ce patrund mai usor in piele, stimuland regenerarea fibrelor de colagen si elastina. Ultimul pas al tratamentului consta in aplicarea protectiei solare –  Sun Shild Matte SPF 50, produs non –comedogenic. Protocolul Obagi Age Defying Facial dureaza 50 minute.

VEZI

PRETURI