Obagi Acne Express Facial

Tratament pentru tenul gras

Acneea reprezinta una dintre cele mai des intalnite afectiuni ale tenului si se manifesta atat in perioada adolescentei, cat si la varste mai inaintate.

Acneea este o afectiune inflamatorie a foliculului pilosebaceu. Evenimentul initial in dezvoltarea unei leziuni de acnee este reprezentat de o descuamare anormala a cheratinocitelor (celulelor cornoase), de la nivelul orificiului folicular.

Celulele raman agregate si formeaza un mic dop cornos folicular (microcomedon). Secretia crescuta de sebum, in asociere cu microcomedoanele, creeaza un mediu favorabil pentru inmultirea bacteriilor aflate in mod normal la nivelul foliculului. Aceste bacterii elibereaza molecule cu efect inflamator care duc la aparitia leziunilor de acnee.

Obagi Acne Express este destinat pacientilor care au pielea grasa si care sunt predispusi la aparitia acneei.

CUM ACTIONEAZA

Tratamentului Acne Express ajuta la echilibrarea productiei de sebum, are efect de curatare si de reducere a dimensiunii porilor.

In cadrul acestui tratament, tenul seboreic, predispus la aparitia acneei, va avea parte de un proces de exfoliere complex folosind acidul salicilic inca de la primul pas de curatare a pielii, acesta fiind completat direct de alte doua ingrediente, menthol si alcool denaturat, menite sa ofere un efect imediat asupra aspectului pielii.

N
Echilibreaza productia de sebum
N

Exfoliere complexa

N

Reduce dimensiunea porilor

Indicatii protocol

Protocolul format din sase pasi, meniti sa ofere un echilibru perfect tenului seboreic, se incheie prin aportul necesar de hidratare, ingrijirea conturului de ochi si protectia SPF.

Protocolul Acne Express este un tratament facial de 30 de minute indicat intr-o serie de 6 sedinte saptamanale. Post- procedura este recomandata utilizarea produselor complementare din linia Clenziderm.

TERAPII COMPLEMENTARE

Ca o completare a tratamentului de baza se pot lua in considerare si alte tratamente complementare protocolului: tratament de exfoliere a mainilor, tratament de exfoliere a talpilor, tratament antiaging pentru gat si decolteu.

VEZI

PRETURI