Fillere cu Acid Hialuronic

Netezire si conturare

Dupa varsta de 30 ani, ca urmare a unei serii de factori, tensiunea si fermitatea pielii scad, pielea devine laxa, apar ridurile, fata capatand un aspect obosit, trist.

Factorii care provoaca aceste modificari sunt fotoimbatranirea, elastoza, resorbtia tesutului gras, remodelarea osoasa, scaderea formarii si degradarea accelerata a colagenului, elastinei si acidului hialuronic din piele.

Durata de viata a crescut si oamenii doresc sa-si pastreze aspectul tineresc cat mai mult. Augmentarea tesuturilor moi este una din putinele proceduri estetice care se poate aplica pentru toate tipurile de piele, avand ca scop umplerea ridurilor, santurilor, sau reconturarea fetei. Substantele utilizate, numite substante de umplere sau fillere pot fi de mai multe tipuri. Majoritatea substantelor de umplere sunt temporare, efectul injectarii lor durand cateva luni (6-12 luni). 

Impreuna cu medicul, pacientul poate explora optiunile de tratament, pentru a stabili un plan terapeutic individualizat. 

Cele mai utilizate sunt substantele de umplere cu acid hialuronic. Acestea sunt geluri sterile, de origine non-animala, care se injecteaza in piele in vederea corectarii liniilor faciale, a ridurilor si cutelor, pentru marirea sau conturarea buzelor si pentru modelarea conturului facial. Rezultatul este instantaneu, producand un efect de lunga durata (6-12 luni), natural si bland pentru piele. 

Acidul hialuronic este un polizaharid prezent in multe tesuturi si reprezinta aproximativ 50% din substanta fundamentala a pielii normale.
In functie de tipul de corectie dorit, se poate alege unul din multiplele produse cu acid hialuronic, care difera prin concentratie, gradul de cross linkare, dimensiuni ale particulelor sau vascozitate.

In timpul tratamentului, gelul este injectat in piele cu un ac foarte fin sau cu ajutorul canulei atraumatice. Gelul produce distensie sub riduri, epidermul din santuri este ridicat si pielea devine neteda. Cand este folosit pentru marirea buzelor sau pentru modelarea conturului facial, acidul hialuronic aduce volum si forma zonei tratate.

Tipuri de tratament

 

 • estomparea ridurilor si liniilor fine de la nivelul fetei, gatului, decolteului, mainilor
 • conturarea si volumizarea buzelor
 • volumizarea pometilor
 • redefinirea conturului facial
 • volumizare (lifting) facial
 • diminuarea aspectului cearcanelor

Suntem dedicați să îți oferim o experiență remarcabilă de înfrumusețare, unde te vei bucura de servicii personalizate și rezultate vizibile

Recomandari inaintea tratamentului:

Cu 1 saptamana inainte de injectare, se opreste administrarea de antiinflamatorii nesteroidiene, anticoagulante, vitamina E. In cazul infectiei cu virus herpetic, se recomanda tratamentul profilactic antiherpetic.

Recomandari post tratament:

Se evita exercitiile fizice intense, expunerea la temperaturi extreme (sauna, bai fierbinti, frig), expunerea la soare si consumul de alcool (24 ore).

Efecte adverse ale tratamentului

Dupa tratament pot sa apara reactii ce tin in general de injectarea unui produs. Acestea pot include: edem (umflaturi), roseata, durere, sensibilitate la locul injectiei, mici echimoze. Acestea se rezolva de obicei spontan, in citeva zile pana la o saptamana dupa injectare. 

Contraindicatii

 • sarcina si alaptarea
 • infectii preexistente sau leziuni inflamatorii la locul injectarii
 • boli autoimune active
 • tratamentul cu anticoagulante 
 • hipersensibilitatea la unul din ingredientele produsului

Durata si rezultate

Durata efectului tratamentului cu acid hialuronic  prezinta variatii individuale si depinde de numerosi factori (structura pielii, modul de viata, gradul de perfectiune urmarit, tehnica de injectare).

Retusurile si tratamentele ulterioare prelungesc durata efectului. Aceasta este de 6 -12 luni.

VEZI

PRETURI