Tratamente faciale

Gama extinsa de servicii

Indiferent ca este vorba de tratamentele injectabile, de Obagi Facials, Sylfirm X Ultimate Edition, dermapen sau peelinguri si microdermabraziune, gama extinsa de servicii Noua va ajuta sa corectati si imbunatatiti aspectul pielii, pentru a va reimprospata si redobandi frumusetea naturala. Tratamentele noastre previn si reduc problemele pielii si imbunatatesc volumul si conturul fetei pentru un aspect reintinerit care dureaza.

Tratamente injectabile

Tratamentele injectabile reprezinta o metoda de tratament nechirurgicala care utilizeaza un ac pentru a introduce sub piele fillere sau substante anti-rid. Acestea ajuta la modelarea si corectarea trasaturilor faciale.

Cosmetica Medicala

Tratamentele ofera protocoale individualizate pentru diverse probleme ale pielii, combinand experienta oferita de tratamentele SPA cu beneficiile selectiei de produse menite sa imbunatateasca vizibil si imediat calitatatea pielii.

Tratamente SYLFIRM & ULTIMATE EDITION

Sylfirm X este cel mai avansat tratament de rejuvenare faciala ce vizeaza regenerarea si intinerirea pielii, cu o perioada de recuperare minima, care permite reintoarcerea imediata la viata sociala.

Dermapen

Dermapen este cea mai noua tehnologie de microneedling, dispozitivul utilizand ace microscopice pentru a rejuvena zona pielii unde este aplicat. Este complet sigur si ideal pentru impulsionarea productiei de colagen, asigurand rezultate vizibile in mod natural.

Peelinguri & Dermabraziune

Cele doua proceduri realizeaza indepartarea straturilor superficiale deteriorate ale pielii, diferentiindu-se prin modalitate de aplicare. Rezultatul este, in ambele cazuri, regenerarea, netezirea si uniformizarea tenului, cu efect de intinerire, imbunatatire a texturii pielii si ameliorare a imperfectiunilor.