Tratamentul vergeturilor

Tratament pentru minimizarea vergeturilor cu Sylfirm X

Vergeturile sunt striuri indentate aparute la nivelul abdomenului, coapselor, feselor, bratelor. Initial au o culoare rosie-violacee. Cu timpul, culoarea se estompeaza, vergeturile mature avand o tenta alb sidefie.

Aparitia lor este generata de variatii bruste ale volumului corporal/ ale unor segmente corporale, care intind pielea si determina rupturi ale benzilor de colagen si elastina: perioade de crestere rapida, sarcina, crestere/scadere brusca in greutate.

Patentul SylFirm X

Radiofrecventa fractionata cu microace este un tratament minim invaziv care a devenit rapid unul din cele mai populare terapii estetice.

Acele foarte fine creeaza microcanale in piele si livreaza dermului energia radiofrecventei, lasand epidermal intact. Conform studiilor si patentului „Na Effect”, microelectrozii Sylfirm X nu vor determina leziuni vizibile la suprafata pielii.

Acest lucru este benefic pentru viata sociala a pacientilor, nefiind nevoie de o perioada de recuperare post-tratament, in orice conditii de tratament, la diverse profunzimi, de la 0,3 la 4,0 mm, pacientii resimtind doar o usoara roseata timp de 1- 4 ore post procedura.

Cum actioneaza:

Radiofrecventa fractionata cu microneedling (Sylfirm X) este o metoda avansata de rejuvenare a pielii care activeaza procesele de vindecare naturala. Este stimulata producerea de colagen nou, cu imbunatatirea aspectului si tonusului cutanat.

Intrucat vergeturile apar ca o consecinta a alterarii benzilor conjunctive din derm, microneedlingul cu radiofrecventa va ajuta la restartarea productiei de colagen si elastina, dar si la inlaturarea tesutului conjunctiv distrus.

Acest tratament este eficient deoarece penetreaza in piele suficient de profund pentru a genera o reactie in acelasi strat cutanat unde sunt alterarile responsabile de formarea vergeturilor.

Fibrele de colagen se contracta, se stimuleaza activitatea fibroblastelor, cu sinteza de fibre noi de colagen si elastina.

Ingrijire:

Ingrijirea post tratatement presupune aplicarea unor produse cu efect regenerant si hidratant.

VEZI

PRETURI