Remodelare corporala

Emerald Laser Treatment 

Tratamentele corporale ce tintesc eliminarea depozitelor de grasime au devenit o necesitate, fiind tot mai cautate in ultimii ani.

Restabilirea proportiilor armonioase prin gasirea unei solutii eficiente de remodelare corporala, care aduce rezultatele dorite intr-un timp scurt, fara reactii adverse si cu o perioada minima de recuperare, reprezinta o nevoie atat pentru barbati, cat si pentru femei. 

Pe acest principiu au mizat creatorii laserului verde, non-termic, Emerald – dispozitiv revolutionar, aprobat FDA, ce reprezinta o noua generatie pentru sculptarea corporala la 360 de grade.

Beneficiile tratamentului Emerald Laser

Laserul Emerald realizeaza terapie cu laser rece si actioneaza prin emulsionarea grasimilor, fara a distruge celulele adipoase, lucrand in armonie cu corpul.

Odata emulsionata, grasimea este transportata prin sistemul limfatic, sub forma de acizi grasi liberi si directionata catre tesuturile musculare, unde va servi drept sursa de energie.

Laserul Emerald lichefiaza grasimea din celulele adipoase intr-un timp foarte scurt, prin intermediul unei proceduri 100% non-invazive, in timpul careia nu se resimte temperatura actionand la nivelul corpului, fara durere asociata sau timp de recuperare.

Zone de tratat cu Emerald, laser pentru remodelare corporala

Emerald Laser poate viza orice zona a corpului unde exista grasime localizata, fasciculele de laser putand fi inchise selectiv, astfel incat sa vizeze doar segmentul dorit:

 • abdomen
 • coapse
 • flancuri
 • brate
 • barbie
 • spate
 • gambe

Indicatii Emerald Laser

Tratament dedicat eliminarii grasimii, actioneaza asupra circumferintei corporale generale, fiind singurul dispozitiv de acest gen recomandat de FDA (Food and Drug Administration) pentru pacienți cu IMC +30 (IMC reprezinta indicele de masa corporala). Astfel procedura este recomandata atat barbatilor, cat si femeilor care prezinta depozite de grasime localizata.

Exista insa si exceptii in ceea ce priveste recomandarea procedurii Emerald Laser, iar acestea vizeaza: persoanele cu probleme grave de sanatate (cum ar fi cancerul), femeile insarcinate sau pacientii cu epilepsie sau fotosensibilitate.

Contraindicatii Emerald Laser

 • cancer activ / in remisiune / in tratament cu chimioterapice
 • medicatie fotosensibilizanta
 • epilepsie fotosensibila
 • afectiuni cu fotosensibilitate asociata
 • sarcina
 • Rezultate

  Pacientii care au luat parte la studiile clinice premergatoare aprobarii FDA au inregistrat scaderi de pana la o medie de 15 centimetri, in circumferintele mai mari.

  Este important de mentionat faptul ca, in perioada cercetarilor, pacientii implicati nu au tinut diete foarte restrictive si nici nu au facut mai multa miscare ca de obicei. 

  Rezultatele pot varia insa de la pacient la pacient. Veti remarca rezultate surprinzatoare incepand cu saptamanile 4-12 dupa tratament deoarece celulele adipoase incep sa se contracte si, astfel, grasimea este indepartata din zona de tratat.

  Pe durata acestor saptamani pacientul va observa cum silueta acestuia este redefinita, circumferinta corporala se micsoreaza si pacientul are ai multa energie. Se recomanda urmarea unei diete sanatoase, sustinuta de un efect fizic regulat, poate sa beneficieze de noua silueta pe termen nelimitat.

  Durata tratamentului

  Tratamentul de indepartare a depozitelor de grasime localizata va dura 30 de minute (15 minute zona anterioara plus 15 minute zona posterioara a regiunii de tratat).

   

  Sesiuni recomandate

  In functie de IMC-ul pacientului si zonele vizate, se recomanda 6-10 sedinte, organizate in 1-2 sau 3 sesiuni pe saptamana.

  VEZI

  PRETURI