Presoterapie Ballancer®Pro

Alternativa standardizata a masajului manual de drenaj limfatic 

Presoterapia, cunoscuta si sub denumirea de drenaj limfatic, este un tratament noninvaziv care consta in aplicarea unei presiuni asupra unei parti a corpului (membre inferioare, membre superioare, trunchi) prin intermediul unor mansoane in care un aparat introduce aer sub presiune. Presiunea din mansoane alterneaza conform unui ciclu de compresie-decompresie, stimuland circulatia limfei. Presoterapia reprezinta o alternativa standardizata a masajului manual de drenaj limfatic.

Ballancer®Pro reprezinta un sistem de terapie prin compresie de ultima generatie, ce a primit standardul de aur pentru sanatatea limfatica, detoxifiere si frumusete. Acreditat de FDA si sustinut de decenii de cercetari medicale, acest dispozitiv inovator se bazeaza pe principiile masajului limfatic manual, fiind recunoscut drept un lider in domeniu si primind denumirea de „Rolls-Royce al Masajului Limfatic”.

Cu o experienta clinica de peste 40 de ani si o rata de satisfactie de 100%, Ballancer®Pro este o solutie eficienta si sigura pentru o gama larga de indicatii medicale si estetice.

Cum functioneaza

Printr-un masaj delicat si relaxant, Ballancer®Pro dreneaza lichidele acumulate in tesuturi, eliminand eficient limfa si imbunatatind circulatia. In timpul procedurii, compresia precis calibrata aplicata de costumul specializat din zona extremitatilor catre zona toracica asigura rezultate revolutionare.

Ballancer®Pro reprezinta alegerea ideala in furnizarea unui masaj limfatic eficient. Indiferent daca este vorba despre necesitatile sportivilor profesionisti sau de dorinta de a combina estetica cu sanatatea, acest sistem ofera rezultate consistente in fiecare sesiune.

Datorita aprobarii FDA, eficacitatii sale dovedite si naturii sale non-invazive, Ballancer®Pro este un reper in tratamentele de conturare corporala, detoxifiere, recuperare si imbunatatire a starii de bine. Folosind tehnologie brevetata, acest sistem vizeaza fiecare centimetru al corpului, oferind o experienta relaxanta si confortabila.

Beneficii

* tratament non-invaziv si relaxant de conturare a corpului
* ajuta la obtinerea unor rezultate vizibile mai rapide, in special dupa tratamentele de slabire
* reduce retentia de lichide (edemele)
* detoxifiere si recuperare
* poate reduce aspectul celulitei
* confera fermitate si tonifiaza pielea
* creste elasticitatea pielii (post sarcina/scadere in greutate)
* stimularea circulatiei dermice
* creste aportul de oxigen in tesuturi
* accelereaza eliminarea deseurilor din metabolismul grasimilor
* reduce durerea cauzata de acumularea unei cantitati excesive de lichide si metaboliti la nivelul membrelor
* ajuta vizibil la modelarea taliei, abdomenului, feselor, soldurilor si coapselor
* ajuta la reducerea greutatii prin eliminarea excesului de lichide din tesuturi (2-3 sedinte pe saptamana)
* pacientii isi incheie sesiunea simtindu-se relaxati si intineriti

Contraindicatii relative ale presoterapiei (evaluare de catre medicul curant)

  • Sarcina
  • Interventii chirurgicale recente
  • Boli de inima
  • Diabet zaharat
  • Febra
  • Osteoporoza
  • Fracturi recente

VEZI

PRETURI