Tratamente corporale

Corp sanatos cu aspect armonios

Prin intermediul celor mai noi tehnologii, tratamentele corporale Noua Clinic se adreseaza unei game variate de probleme de natura estetica si medicala, oferind fermitate pielii, ameliorand aspectul vergeturilor si al celulitei si diminuand stratul adipos.

Cu ajutorul specialistilor Noua Clinic, va veti simti din nou bine in propria piele, ajungand la un nou nivel de incredere in sine.

Epilare definitiva

Dintre metodele disponibile in prezent, cele bazate pe laser Alexandrit s-au dovedit a fi cele mai fiabile, sigure și rapide. Ele sunt utilizate in scop estetic, pentru indepartarea pilozitatii excesive, dar si in scop medical, in tratarea foliculitei sau pseudofoliculitei, care apar in urma creșterii firelor de par sub piele, producand inflamatie locala.

Remodelare corporala Emerald Laser Treatment

Laserul Emerald lichefiaza grasimea din celulele adipoase intr-un timp foarte scurt, prin intermediul unei proceduri 100% non-invazive, in timpul careia nu se resimte temperatura actionand la nivelul corpului, fara durere asociata sau timp de recuperare.

Mezoterapie celulita

Mezoterapia presupune injectarea de vitamine esentiale, parafarmaceutice, minerale si alte extracte naturale direct in piele, fiind considerata un remediu minune pentru unele dintre cele mai incapatanate probleme de natura cosmetica. Stimuland regenerarea celulara, mezoterapia are un impact miraculos asupra aspectului pielii.

Presoterapie

Presoterapia, cunoscuta si sub denumirea de drenaj limfatic, aduce beneficii importante daca se efectueaza dupa sedintele cu laserul non-termal  cu lumina verde Emerald, care reduce circumferinta corporala prin diminuarea stratului adipos si amelioreaza aspectul celulitei. Presoterapia ajuta la preluarea si transportul mai eficient al grasimilor din tesut.

Ameliorarea vergeturilor Sylfirm X Gold Treatment

Vergeturile apar ca o consecinta a alterarii benzilor conjunctive din derm iar microneedlingul cu radiofrecventa va ajuta la restartarea productiei de colagen si elastina, dar si la inlaturarea tesutului conjunctiv distrus.

Tratamentul hiperhidrozei cu toxina botulinica

Toxina botulinica actioneaza specific pe glandele responsabile de hiperhidroza. Este injectata in stratul superior al pielii si, dupa tratament, transpiratia in exces incepe sa scada in termen de cateva zile. Scopul acestui tratament este reducerea transpiraţiei la un nivel normal, nu eliminarea ei totală.