Echipa Noua Clinic

Expertii NOUA va ajuta sa va imbunatatiti si mentineti sanatatea si frumusetea pielii si corpului. Echipa de profesionisti NOUA va ofera consiliere specializata, recomandandu-va tratamente personalizate, realizate cu ajutorul celor mai inovatoare si eficiente tehnologii.

Dr Anne-Marie Marinescu

Activand de 22 de ani in domeniul dermatologiei, Anne-Marie Marinescu, medic primar dermatolog, acorda o atentie aparte dermatologiei estetice si dermato-cosmeticii, in permanenta cautare de solutii viabile si eficiente pentru problemele pielii pacientilor sai.
Dintre specializarile si cursurile in domeniu:
Etica in estetica, workshop organizat de Societatea Romana de Dermatologie si Allergan
Aesthetics;
Plastii cutanate cu substante de umplere, Societatea Romana de Dermatologie si Asociatia
Chirurgilor Plasticieni din Romania;
Practical Dermatology and Aesthetic Medicine: Dermatosurgery – Surgical treatment of nevi;
International Master Course on Aging Skin, Paris: Filling and Volumetry using HA and collagens,
Cosmetic BoNT-A update, Longlasting fillers for filling and contouring;
Chirurgie dermatologica si cosmetica, Universitatea de Medicina si Farmacie ”Iuliu Hateganu”,
Cluj Napoca;
Rolul fillerelor si al toxinei botulinice in medicina estetica, Aesthetics Group Romania.
A desfasurat activitate de cercetare in cadrul Cosmetic Test International, unde a elaborat protocoale si metodologii, a interpretat rezultatele studiilor de hipoalergenicitate, fotosensibilitate si fototoxicitate, eficacitate si toleranta ale produselor cosmetice.
In cadrul Clinicii NOUA, gratie utilizarii celor mai inovatoare tehnologii, dr. Anne-Marie Marinescu ofera tratamente personalizate eficiente care raspund nevoilor specifice ale fiecarei persoane, construind experiente pozitive, bazate pe incredere si confort.

Dr Marian Turbatu

Experienta Dr-ului Marian Turbatu, Medic Specialist Chirurgie Plastica, Microchirurgie, Chirurgie Reconstructiva si Estetica, s-a consolidat prin activitate sustinuta in decursul a ultimilor ani, in tari  printre care se numara Finlanda (2 ani), Suedia (1 an), Brazilia si Franta (1 an), unde Dr. Turbatu si-a dezvoltat o pasiune distincta pentru perfectionarea procedurilor de remodelare a nasului si a sanului. Din 2024, Dr. Turbatu profeseaza inapoi in Romania in orasul sau natal, Bucuresti.

Pana in anul 2022, acesta a contribuit la formarea viitorilor specialisti in chirurgie plastica, avand functia de cadru universitar la UMF Carol Davila si, in plus, a fost implicat in predarea practica la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

De asemenea, in fiecare an, Dr Marian Turbatu isi dedica timpul pentru a invata de la cei mai recunoscuti chirurgi din intreaga lume.

Principiul profesional al Dr-ului Marian Turbatu, denumit „THE OTHER NATURAL”, se bazeaza pe imbunatatiri estetice care accentueaza proportiile naturale ale anatomiei preexistente.

Chirurgia plastica combina stiinta si arta, iar fiecare chirurg plastic are propriul sau stil „artistic”. Pentru Dr. Turbatu, rezultate naturale vor fi mereu in prim-plan.

In cadrul Clinicii NOUA, Dr Marian Turbatu ofera consultatii chirurgie plastica.

Dr Oana Bulzan

Dr. Oana Bulzan, specialist in schimbare stilului de viata, a absolvit facultatea de Medicina Generala UMF Carol Davila in 2009, cursul de nutritie Anatecor in 2010 si cursul Food and Nutrition in Health and Wellbeing la Harvard Extension School in 2017. In plus, a devenit Terapeut membru OPMCA cu specializarea “Schimbarea stilului de viata – Lifestyle 31-085”.

Pasiunile sale in domeniul medical vizeaza nise precum medicina functionala si flora microbiana, fiind unul dintre medicii care se informeaza constant privind cele mai recente studii in nutritie si sanatate, oferind astfel solutii ce se armonizeaza cu stilul de viata al fiecarui pacient.

In cadrul Clinicii NOUA, veti avea oportunitatea de a accesa informatii pretioase si solutii eficiente pentru diverse probleme de sanatate si greutate, iar Dr. Bulzan, cu expertiza sa, va va ghida prin crearea unor strategii alimentare adaptate nevoilor dumneavoastra, care nu numai ca va vor imbunatati stilul de viata, dar vor contribui si la redobandirea starii dumneavoastra generale de bine si a unei siluete armonioase.

Dr Ioana Dogaru

Dr. Ioana Dogaru este Medic Specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, Doctor in Stiinte Medicale, fiind un profesionist ce se dedica cu pasiune muncii sale si are ca obiectiv atingerea rezultatelor personalizate, in concordanta cu nevoile individuale ale fiecarui pacient.

Experienta sa bogata in domeniul chirurgiei reconstructive si estetice este rezultatul anilor de practica, dar si al participarii constante la cursuri si stagii de specialitate, desfasurate in centre recunoscute din Istanbul si Brazilia, lucru care a ajutat-o sa isi dezvolte cunostintele si viziunea asupra acestui domeniu.

Dr. Ioana Dogaru crede cu tarie in importanta unei comunicari eficiente cu pacientii, considerand-o fundamentul unui rezultat exceptional.

In cadrul Clinicii NOUA, Dr. Ioana Dogaru ofera consultatii chirurgie plastica.

Georgiana Pavel

Georgiana Pavel este consilier estetica in cadrul Clinicii Noua, cu o experienta de peste 7 ani in domeniu, iar misiunea sa este aceea de a va facilita accesul la programari pentru diversele proceduri estetice, asigurandu-se ca experienta dumneavoastra in clinica noastra este una cat mai placuta.

Pasionata de domeniul frumusetii, Georgiana este o persoana implicata si comunicativa, ce va va oferi indrumare privind atingerea obiectivelor de frumusete, va va prezenta informatiile privind tratamentele si tehnologiile pe care le regasiti in clinica si va va sustinere in implementarea planului de tratament.

Mihaela Nicolae

Mihaela Nicolae este specialist in cosmetica medicala, cu o experienta de peste 5 ani in domeniu, ce a urmat studii de specialitate atat in Romania, cat si in afara tarii, participand inclusiv la traininguri internationale, realizate in Spania sau Elvetia.

Pasionata de industria frumusetii, Mihaela este intotdeauna la curent cu cele mai noi tendinte si tehnici din domeniul cosmeticii, dezvoltandu-si abilitatea de a realiza tratamentele adaptate in functie de nevoile individuale ale fiecarui pacient, oferind solutii personalizate si livrand rezultate de calitate.

In cadrul Clinicii NOUA, Mihaela va realiza tratamente faciale.

Luisa Glisca

Luisa Glisca este consilierul nostru in estetica, ce va va ajuta sa explorati universul frumusetii pe care l-am creat pentru dumneavoastra in cadrul Clinicii Noua.

Luisa este un expert entuziast, la inceput de drum, cu abilitati remarcabile in comunicare, fiind alaturi de dumneavoastra in orice etapa a tratamentului. Ea va va prezenta optiunile privind procedurile estetice si beneficiile acestora, va va oferi asistenta in timpul colaborari cu echipa medicala si va monitoriza evolutia planului dumneavoastra de tratament.